header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Tannoy...
                  (Samenvoeging van 'Tantalum' en 'Alloy', tantalumlegering) Luidspreker. Publiek omroepsysteem. (eng: "I heard it over the tannoy")

Weinig audiomerken zijn zo bekend dat hun naam opgenomen werd in de Britisch Dictionary.
Het woord “TANNOYbetekent eigenlijk ‘luidspreker’ of ‘publiek omroepsysteem’.

Dit bedrijf staat dan ook voor 85 jaar technologische innovatie met nadruk op de weergave van de menselijke stem.

Als één van de langst bestaande luidsprekerfabrikanten (sinds 1926), staat Tannoy op het gebied van geluidsweergave wereldwijd zeer hoog aangeschreven. Alle producten worden nog steeds bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Coatbridge, Groot Brittanië. Voor iedere situatie en omgeving waar u Muziek wilt beluisteren heeft Tannoy zeker een oplossing. De producten van deze fabrikant onderscheiden zich door heel bijzondere technieken zoals de Dual Concentric® weergever, welke zorgt voor een uniforme afstraling van alle frequenties. Het resultaat is een unieke puntbron waar het geluid uit ontstaat. De units genieten van perfecte faze eigenschappen en een heel hoge gevoeligheid. Bovendien kan het wisselfilter afgesteld worden op de luisterruimte.

Over het design kan ook veel verteld worden. Tijdsloos is het woord waarmee deze producten het meest worden geassociëerd. Nobele houtsoorten worden door de ingenieurs omgezet tot complexe labyrinthconstructies in de luidsprekers. Het resultaat schittert door zijn muzikaliteit.

Tannoy luidsprekers: voor als U kiest voor jarenlang probleemloos genieten van Muziek.

De TANNOY website

De TANNOY prijslijst

startpagina


English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2019