header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
Isol-8
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Concert
                  (kɔnˈsɛrt) (o.) Muziekuitvoering (vocaal en/of instrumentaal) voor publiek

Wij staan steeds klaar om u de beste audio of video apparatuur voor te stellen in een gemoedelijke sfeer. U kunt kiezen om ons te bezoeken tijdens de openingsuren of u maakt gewoon een afspraak op 0479./268068. 

Wij beschikken over en akoestisch perfecte ruimte om geluidssystemen te demonstreren. Dit auditorium is speciaal gebouwd en geoptimaliseerd om Muziek te beluisteren. Dit is een absolute premičre in de regio en zelfs tot ver buiten onze grenzen. Het is een ideaal instrument om een hifi product te beoordelen. Dit geeft ons een aanzienlijke meerwaarde op de concurrentie.

Wij hebben steeds de beste producten in demonstratie voor volgende toepassingen:

    - hifi & high-end
    - vinyl & platenspelers
   - audio en Video accessoires

    - home cinema
  

Wij zijn gespecialiseerd in platenspelers en alles wat nodig is voor het afspelen van vinyl.

Sinds bijna vijftien jaar stellen wij topklasse systemen samen met de fijnste apparatuur voor Muziek- en/of Filmliefhebbers. Als erkend verdeler van prestigieuze high end merken hebben we alles in huis om kwalitatief hoogstaande geluids- en beeldinstallaties te leveren binnen elk budget. U kunt ook bepaalde producten thuis uitproberen alvorens over te gaan tot aankoop.

Wij zijn gespecialiseerd in hifi accessoires. We hebben dan ook alles in huis voor onderhoud en optimalisatie van uw Audio/Video systeem. Naast de fijnste high end kabels leveren wij ook spikes, meubels en onderhoudsproducten. Voor de vinylliefhebber hebben we ook reinigingsproducten en accessoires om aan platen een nieuw leven te geven. Voor schone stroom leveren wij netkabels en netfilters zodat uw kostbaar systeem steeds zuivere stroom krijgt. Bovendien geven wij advies voor tuning van uw systeem.

Overweegt u eeen bezoek? Breng dan steeds uw eigen Muziek mee: dan heeft u altijd een referentie om het geluid en/of beeld te beoordelen. U zult versteld staan van de kwaliteit van onze systemen en dat binnen elk budget.

Kleinere zaken kunnen ook gewoon verstuurd worden. Dan hoeft u zich niet te verplaatsen. Wij verzenden onze producten wereldwijd en dit bijna dagelijks. Stuur uw vragen naar: mimesis@pandora.be
of raadpleeg onze eBay winkel onder **mimesis-audio**.

Aarzel dus niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Of kom gewoon een bezoek brengen aan ons auditorium. De openingsuren vindt u op de contactpagina.

startpagina
FB
English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2021