header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
Muziek
                  (my'zik) (v.) bewuste ordening van klanken die voortgebracht wordt
                  door instrumenten of de menselijke stem.

  AUDITORIUM MIMESIS IS ENKEL OPEN OP AFSPRAAK.

...is een heel bijzondere Kunst. Men kan de ervaring nauwelijks beschrijven. Het maakt niet uit over welk genre het gaat: Muziek is een passie: onze passie...

Het is dan ook onze mening dat kost noch moeite gespaard mag worden om Muziek te dienen. Daarom zijn we verdelers van de fijnste en meest muzikale hifi producten op de markt.

In het Auditorium Mimesis bieden wij de muziekliefhebber nieuwe mogelijkheden aan, namelijk een muziekreproductie neer te zetten op ware grootte. We proberen zo waarheidsgetrouw als mogelijk de live ervaring te benaderen want enkel het concert geldt als referentie. Daarvoor leveren wij steeds de beste weergaveapparatuur binnen elk budget.

Naast de opname in stereo, kwam de home cinema met meerkanaal techniek voor zowel Muziek als Film. Want we zijn er ook voor de echte filmliefhebber met een selectie van de beste Home Theatre Receivers.

Maar we hebben ook een hart voor de vinylliefhebber. Naast digitale media hebben we ook de beste systemen om aan platen een tweede leven te geven.

Al onze toestellen worden gedemonstreerd in een akoestisch perfecte ruimte, speciaal voor dit doel gebouwd en geoptimaliseerd. Zo kunt u in ideale omstandigheden uw keuze maken.

Aarzel dus niet en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.


startpagina


FB
English / Nederland
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2021