header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Pro-Ject
                  (proˈjɛkt) (Lat.) (o.)Voorbereiding en uitvoering van een groot plan.

De Debut platenspeler is vandaag meer dan 20 jaar op de markt. Dit  instapmodel van Pro-Ject Audio is de meest verkochte platenspeler ter wereld. Niemand weet precies hoeveel stuks hier tot nu toe van gemaakt zijn. Feit is dat geen enkele fabrikant meer platenspelers verkocht als Pro-Ject met de Debut. Dit product is nog steeds leverbaar in exact dezelfde vorm als in 1992...

Pro-Ject Audio bouwt al vijftig jaar platenspelers. In die tijd zijn ze uitgegroeid tot de grootste producent van analoge audio. Deze firma geldt als één van de meest geävanceerde bedrijven in het bouwen van precisiemechanieken.

Pro-Ject Audio bouwde de platenspelers die ontbraken in het aanbod aan hifi producten.  En dit met drie prioriteiten voor ogen: een ongekende prijs/kwaliteit, toestellen die ondanks hun lage prijs ongelooflijk muzikaal zijn en op de koop toe makkelijk in gebruik. Daar komt nog bij dat de producten van Project Audio geen onderhoud vragen en een lange levensduur hebben.

Naast analoge draaitafels maakt Pro-Ject Audio ook accessoires en hifi toestellen, in bijzonder smalle behuizingen, de zogenaamde Box Design Series.

Maak snel een afspraak om kennis te maken met deze bijzondere hifi producten!

VIDEO: Hoe stel ik een Debut III op? (Youtube)

De Pro-Ject prijslijsten:

Platenspelers / Phono

De Pro-Ject website:

www.pro-ject.com
FB
English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2021