header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
Isol-8
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Fyne Audio
                  (fIEN) (b.n.) van heel hoge kwaliteit, zeer goed in zijn soort.

BIJZONDERE LUIDSPREKERS
De Schotse luidsprekerbouwer Fyne Audio is een gloednieuwe onderneming. Het zevenkoppige managementteam heeft echter samen meer dan 200 jaar ervaring in de audio-industrie. En dat is te zien. Niet alleen leerde het team uit de fouten die ooit gemaakt zijn maar men vindt ook de ervaring van vroeger terug. Hun luidsprekers zijn inmiddels door de internationale pers gelauwerd. Design en engineering zijn gehuisvest in Schotland.

ALL IS FYNE...
Fyne Audio bouwt niet zomaar speakers, ze ontwikkelen vooruitstrevende technologieën. Paul Mills en Anji Sosna besloten na een decennialange carrière bij Tannoy dat de tijd rijp was om het principe van de puntbronweergave nieuw leven in te blazen. Mills en Sosna hebben hun verbeterde versie IsoFlare™ genoemd.

ISOFLARE
Bij Fyne Audio luidsprekers is de tweeter in het akoestisch centrum van de mid/laagweergever gemonteerd. IsoFlare is een evolutie van de Dual Concentric. Deze speaker-in-speaker unit zet een ongekend stereobeeld neer. Kun je de speakers niet optimaal plaatsen dan zorgt IsoFlare voor een nauwkeurige plaatsing van het geluid.

BASSTRAX
Bij Fyne Audio luidsprekers worden reflecties in het laag vermeden waardoor de plaatsing minder kritisch wordt. De basreflex opening is namelijk aan de onderzijde van de speaker.

Wil je meer weten over deze fantastische producten? Maak snel een afspraak voor een luistersessie…

De Fyne Audio website: hier

De Fyne Audio prijslijst: hier (PDF)

startpagina

FB
English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2022