header


STARTPAGINA
NIEUWS
AANBOD
ACTIVITEITEN
PROMOTIES
CONTACT
LINKS

APPARATUUR
LUIDSPREKERS
PLATENSPELERS
PHONO CARTRIDGES
KABELS
NETFILTERS
HIFI RACKS & STANDS
ONDERHOUD VINYL
SPIKES
HOOFDTELEFOONS
   Isol-8...
                  isolate (Eng.) van insulatus (Lat.) is het afschermen van invloeden van buitenaf

De Isol-8 netfilters zijn ontworpen voor zowel de consumenten als voor de professionele gebruiker. Oprichter en ontwerper Nic Poulson staat natuurlijk garant voor de uitstekende kwaliteit en afwerking.

Het idee achter iedere goede muziekinstallatie is om u zo dichtbij mogelijk bij de originele uitvoering te brengen. Ieder component van onze geluidsinstallatie is een onvolmaakte schakel van een keten. De meest fundamentele en vooral meest onderschatte schakel in die keten is de voedingshuishouding, de bron van energie voor ons geluidssysteem. Als we het lichtnet wat nader beschouwen, ligt het allemaal niet zo eenvoudig en blijkt deze voorziening ook vaak niet te zijn wat we er van mogen verwachten. De elektrische energie uit ons stopcontact wordt vaak niet op een lineaire en vriendelijke wijze gebruikt. Vervuiling en vervorming van onze energievoorziening zijn er altijd en overal. De meeste audiovisuele apparatuur is verrassend ontvankelijk voor deze vorm van beïnvloeding. De prestaties van uw mooie installatie worden hierdoor onderuit gehaald.

Het verwijderen van ruis en andere storingen uit het lichtnet kan uw gehele beeld/geluidsinstallatie aanzienlijk verbeteren. Een met zorg ontworpen filter of regenerator, die elk component van uw installatie van elkaar isoleert, zal gegarandeerd een superieur en beter voorspelbare prestatie neerzetten. De kenmerken zullen zijn: een betere focussering, een betere dynamiek, een hoger oplossend vermogen, een betere timing, een groter onderling verband en vooral een grotere betrokkenheid bij het gebeuren.

De producten van Isol-8 kunt u thuis uitproberen. Contacteer ons hier:
mimesis@pandora.be

Voor informatie over Isol-8  producten:

Isol-8 producten kunt u hier bestellen:

mimesis@pandora.be

De Isol-8 website

De Isol-8 prijslijst (PDF)

startpagina


FB
English / Nederlands
Ontworpen in KompoZer I Alle rechten voorbehouden I © Auditorium Mimesis 2002-2021